Gradient left Gradient right
Slide background
Schaduw Schaduw Diverse afbeeldingen

Touringcarchauffeur / gastheer

Bij South West Tours werken we met een jong hecht team van touringcarchaffeurs. Dit team bestaat stuk voor stuk uit mensen die er plezier in hebben om een bijdrage te leveren aan het mooie touringcarproduct waar South West Tours dagelijks mee bezig is.

Een touringcarchauffeur bij South west Tours is in de eerste plaats gastheer! Bent u een ervaren touringcarchauffeur? Vragen klanten speciaal weer naar u omdat ze erg tevreden waren over u? Wellicht dat u dan bij South West Tours aan de slag kunt! Onze vaste chauffeursploeg kan altijd aanvulling gebruiken van die oproepkracht die in ons team past!

Uw kenmerk als touringcarchauffeur / gastheer:

  • u bent klantgericht
  • u weet schadevrij deel te nemen aan het drukke verkeer
  • u bereidt zelfstandig uw ritten voor
  • u kunt op onverwachte momenten de juiste beslissingen nemen
  • u bent zeer zuinig op het voertuig

Uiteraard beschikt u over de noodzakelijk documenten als rijbewijs D(E), geneeskundige verklaring en code 95.

Naast bovenstaande kenmerken zijn wij zeer benieuwd naar uw specifieke bijdrage voor South West Tours. Wij werken namelijk met een team van enthousiaste chauffeurs/gastheren op de touringcar met ieder voor zich zijn eigen specifieke vaardigheden. En door die vaardigheden breed in te zetten in ons bedrijf kunnen anderen -collega’s en passagiers- hier van mee profiteren.

Mocht u interesse hebben in deze functie dan horen we dit graag van u.  Bij gebleken geschiktheid hebben wij de mogelijkheid om u een 0-urencontract aan te bieden.