Gradient left Gradient right [LayerSliderWP] Slider not found
Schaduw Schaduw Diverse afbeeldingen

Vacatures buschauffeur

Vacatures buschauffeur. Wij zoeken oproepchauffeurs in het openbaar vervoer, in het uitgaansvervoer en gastheer/vrouw als buschauffeur.

Bent u buschauffeur of touringcarchauffeur? En bent u dienstverlenend ingesteld? En opzoek naar werk als oproepchauffeur? Dan is er wellicht bij Keurmerk Touringcarbedrijf South West Tours een leuke baan voor u! Wij zijn namelijk continu op zoek naar oproepchauffeurs die net als wij passie hebben voor het mooie dit mooie beroep.

Werken in de touringcarbranche is wel vaak hollen of stilstaan.

We hebben te maken met een aantal pieken in het jaar waarin het behoorlijk druk is. Op die momenten kunnen we extra mensen goed gebruiken. Vandaar dat veel contracten een tijdelijk karakter hebben. Maar als ervaren touringcarchauffeur bent u hier mee bekend.

Werken bij South West Tours als oproepchauffeurs betekent hoog inzetten.

Wij gaan voor het beste voor onze passagiers. Daarvoor beschikken we over een uiterst moderne en luxe vloot van kleine en grote touringcars en een aantal lijnbussen. Van onze chauffeurs verwachten we dat ze iedere keer weer net even wat meer doen om het onderscheid naar onze passagiers te maken. Als u denkt dat u dit ook kunt binnen ons leuke bedrijf dan komen we graag met u in contact.

South West Tours Academy

Wanneer u gaat werken bij South West Tours dan staat u ook open om te leren. We hebben onze eigen South West Tours Academy waar we als team tijd insteken om met elkaar en van elkaar te leren. Ook weer met als doel uiteindelijk een nog mooiere reis te kunnen neerzetten voor onze passagiers.

Welke vacatures buschauffeur hebben wij voor u?

Zie in het het menu links, de beschikbare vacatures buschauffeur. Wij zien uw sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie over onze vacatures? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Vacatures buschauffeur

Vacatures buschauffeur