Rijles D in de nieuwste lesbus ter wereld!

Geplaatst op: 14 januari, 2016 en in de categorië(en): Blog

Dat zal je maar gebeuren: rijles D krijgen op de nieuwste lesbus ter wereld. De kandidaten van de South West Tours Academy zijn in ieder geval bijzonder trots om er mee op pad te mogen. De super strakke Mercedes Benz Tourismo lesbus, die volledig uitgerust is voor de rijopleiding in de categorie D en DE, is een ware eye-catcher. En voorzien van de meest moderne snufjes worden de kandidaten ook nog eens up-to-date opgeleid.

IMG_6033[1]

De nieuwste lesbus ter wereld

De aflevering van de lesbus vorige week op de thuisbasis van de South West Tours Academy in Dalfsen was een waar feest. Vakkundig bestuurd door een zeer bijzondere leerling, wethouder Klaas Agricola van economische zaken van de gemeente Dalfsen, werd de lesbus onder grote belangstelling welkom geheten.

Inmiddels de lesbus al weer voor diverse rijlessen ingezet en is de eerste kandidaat ook al weer geslaagd.

Vacatures

De komende jaren zullen er veel vacatures vrijkomen in de touringcarbranche. Er zal een grote vraag zijn naar professionele beroepschauffeurs die het vak van touringcarchauffeur als geen ander verstaan. Dit door een vergrijzende beroepsgroep en een aantrekkende markt. Aspirant chauffeurs doen er dus goed aan zich nu te scholen. Binnen de rijopleiding wordt er bij de South West Tours Academy veel aandacht besteed aan alle facetten van het vak. Zo vinden we gastheerschap uitermate belangrijk.

Vrijblijvende intake

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. We nemen dan alle tijd om je uit te leggen waaruit de opleiding precies uit bestaat. Ben je vervolgens nog steeds enthousiast dan kunnen we een intake les inplannen. Tijdens deze les kijken we op welke manier je met een groot voertuig uit de voeten kunt. Tot nu toe hebben al onze kandidaten tijdens deze proefles met een grote glimlach achter het stuur gezeten en kunnen ze vervolgens niet wachten tot het echte lessen begint.

Kijk ook eens op: https://www.facebook.com/southwesttoursacademy/