Gradient left Gradient right [LayerSliderWP] Slider not found
Schaduw Schaduw Diverse afbeeldingen

Code 95 halen / nascholing

Code 95 halen of behouden

Vlot en veilig door het verkeer. Het liefst met zo min mogelijk brandstofgebruik en zonder schades. En zonder klachten van medeweggebruikers of passagiers. Dit is mogelijk wanneer u code 95 gaat halen.

Als beroepschauffeur heb je een mooi en verantwoordelijk vak. In het drukke dagelijkse verkeer wil je zo professioneel mogelijk handelen. Hiervoor heb je een gedegen opleiding achter de rug. Maar daar blijft het niet bij. Iedere beroepschauffeur geboren na 1 juli 1955 dient 35 uur nascholing te volgen. De kwalificatie die je hier voor krijgt op je rijbewijs heet Code 95. Hiervoor heb je steeds 5 jaar de tijd. In de 35 uur nascholing dient minimaal 7 uur praktijk te zitten. Bij de South West Tours Academy bieden we om Code 95 te halen de volgende modules aan:

  • Verkeersveiligheid en Professionele Verkeersdeelname
  • Sociale en Communicatieve Vaardigheden
  • Het Nieuwe Rijden
  • Gezondheid, Veiligheid en Comfort
  • Wet- en regelgeving en Digitale Tachograaf

De cursussen om Code 95 te halen zijn bij de South West Tours Academy voor iedere beroepschauffeur toegankelijk. Voor bedrijven die meerdere chauffeurs willen opleiden is er ook de mogelijkheid een besloten cursus aan te bieden. Hierin kunnen dan meteen bedrijfsspecifieke aandachtspunten meegenomen worden. Op deze manier kunt u uw chauffeurs heel doelgericht Code 95 laten halen en zo op een zeer nuttige manier aan de nascholingseis voldoen. Dit bespreken we graag met u.

Voor de chauffeur en het bedrijf….

De docenten van de South West Tours Academy zijn echte praktijkmensen. Zij weten wat er leeft onder chauffeurs, hoe het verkeer vandaag de dag er uit ziet en wat de wensen van de hedendaagse passagiers zijn. Daarnaast hebben zij ook oog voor uw bedrijfsbelangen. In de lessen die zij geven zullen deze zaken op een aangename manier behandeld worden. Hierdoor is de nascholing Code 95 niet enkel een verplichting vanuit de overheid maar daadwerkelijk een aanwinst voor uw chauffeur en uw bedrijf!

Meer informatie over Code 95?

Wilt u een afspraak maken voor een chauffeur? Of eerst meer informatie? U kunt ons bereiken via 0529-434444. Mailen kan uiteraard ook via onderstaand contactformulier:

Code 95 halen

Code 95 halen